Nieuwe fase, nieuwe kansen, nieuwe coach: gestart bij Guido Bonsen

Het is allemaal ontzettend snel gegaan, maar er is veel gebeurd de laatste weken! Begin september zijn de Atletiekunie, Bart Bennema en ik tot de conclusie gekomen dat, mede door mijn lange blessuretijd en het feit dat ik daardoor niet ‘meetbaar’ was, ik mijn atletiekcarrière ergens anders zou voortzetten.

Niet met minder ambitie of met minder doelen, maar wel via een andere weg. Na een korte ‘verkenning’ en kennismaking, ben ik aangesloten bij de groep onder leiding van Guido Bonsen.

Halsoverkop maar vol positieve energie en enthousiasme ben ik van Arnhem naar een prachtige studio in Amsterdam verhuisd (met bijzondere dank aan Topsport Amsterdam). Vorige week hebben we de eerste training gehad en ik vol me nu al als een vis in het water. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor mij een heel goede stap is! Nieuwe fase, nieuwe kansen maar nog steeds hetzelfde doel: het beste uit mezelf halen!

Eén reactie

  1. Wat ontzettend knap van je om zo met je doel bezig te blijven. Ik heb veel respect voor je. Nu weer een andere coach, verhuizen. Alles voor de sport. Als je zo in een koker kunt blijven en alle verleidingen kunt weerstaan, dan moet het uiteindelijk gaan lukken. Dat wens ik voor je en dat gun ik je van harte. Veel succes, Bowien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.